walkNtalk

op weg naar persoonlijke groei

persoonlijke coaching tijdens een wandeling in de natuur

Visie

Ik vind het belangrijk om naast iemand te staan. Als coach ben ik niet de expert in iemand zijn of haar leven, maar loop ik samen met jou een stukje op. Door de juiste open vragen te stellen, wordt overzicht gecreƫerd en ontstaan concrete stappen om verder te komen. Wat ik vaak zie bij mensen is dat er zoveel meer in hen zit dan zij zelf zien of ervaren. Door de wandeling kom je letterlijk in beweging en zet je stappen. Misschien kom je op dezelfde plek weer terug, maar je hebt een hele afstand afgelegd.

De natuur vind ik inspirerend, ik heb ervaren dat de natuur rust kan bieden en overzicht, bijvoorbeeld in de steeds terugkerende seizoenen. Natuur symboliseert voor mij ook veerkracht, adaptatie en beweging. Daarnaast ben je uit je eigen omgeving en op onpartijdig gebied. Je hoeft niet tegenover elkaar te zitten, waardoor je makkelijk van je af kan praten. Hierdoor heb ik deze setting gekozen voor de gesprekken. Daarnaast maken je hersenen serotonine en endorfine aan bij beweging en stimuleert het direct de vetverbranding.

Suzanne Veldhuizen

Ervaring en Scholing

Werkervaring

Ik heb in verschillende settings werkervaring opgedaan, zowel met groepen als individueel. Ook heb ik met verschillende doelgroepen gewerkt, van kinderen en jongeren tot volwassenen en ouderen. Voor specificatie kunt u mijn LinkedIn raadplegen.

Social Work

Ik heb de opleiding 'Social Work' gedaan aan Avans Hogeschool in 's-Hertogenbosch. Deze vierjarige HBO-opleiding is een combinatie van maatschappelijk werk, sociaal pedagosche hulpverlening en cultureel maatschappelijke vorming. Naast de richting sociaal pedagogische hulpverlening heb ik me gespecialiseerd in creatief agogisch werk en mijn afstudeer onderwerp ging over het inzetten van verwanten bij interventie en toezicht van Reclassering Nederland.

Contextuele hulpverlening

Ik heb de basisopleiding contextuele hulpverlening gevolgd bij 'leren over leven' in Utrecht. Dit is een 2-jarige post-HBO opleiding op basis van het gedachtengoed van Ivan Boszormenyi-Nagy. Hij heeft vanuit zijn praktijkervaring woorden gegeven aan de lastig tastbare en zichtbare banden en balansen die uitwerkingen hebben in iets wezenlijks voor de mens, namelijk relaties. De opleiding geeft tools voor onderzoek naar de balans in relaties, zowel met partner, familie, vrienden als werk, leidinggevenden en vereniging.

Systematisch Rehabilitatiegericht Handelen (SRH)

Cursus praktijktraining SRH bij Rino Groep.