walkNtalk

op weg naar persoonlijke groei

persoonlijke coaching tijdens een wandeling in de natuur

Voor wie

WalkNtalk is voor iedereen die vast loopt, vooruitgang wil boeken en tijdelijk hulp en ondersteuning wil bij het vormgeven van veranderingen. Onderwerpen kunnen sterk uiteenlopen, zoals het ervaren van spanning, futloosheid, vermoeidheid, opgebrand zijn, richting of regie missen in je leven, depressieve gevoelens, geen voldoening ervaren in je werk of persoonlijk leven, verder willen komen maar niet weten hoe, etc. Je bepaalt zelf wat je wilt bereiken.

Verder is het voor mensen die iets met de natuur hebben of denken te hebben en fysiek de mogelijkheid hebben een uur te kunnen wandelen. Je kunt zelf het tempo aangeven en er is minstens één rustmoment onderweg. 

voor-wie-boom

Werkwijze

WalkNtalk biedt persoonlijke coaching tijdens een wandeling van ongeveer een uur door het Amsterdamse bos of over het strand van Zandvoort. U geeft zelf het onderwerp aan waar u het over wilt hebben of we gaan samen op zoek naar waar u in vast loopt.
Na de wandeling zijn we weer terug bij het beginpunt. Heeft u genoeg helderheid en/of aanknopingspunten om weer zelf verder te gaan, dan scheiden daar onze wegen. Natuurlijk blijft de mogelijkheid om te zijner tijd weer contact op te nemen. Heeft u behoefte aan een vervolg wandeling, dan kunnen we een nieuwe afspraak plannen na een door u gekozen tijd. Hierbij is wel het advies genoeg tijd te nemen van bijvoorbeeld twee weken om het besprokene te laten inwerken en aan de slag te kunnen gaan met concrete stappen.

 werkwijze walkNtalk